miercuri, 22 decembrie 2010

Zi ca dupa eclipsa de luna :(

Hello tuturor.
Astazi am avut o zi groaznica. De cand m-am trezit pana acum pe inserat.
Avand in vedere ca vin sarbatorile, m-a trezit mama de dimineata, mi-a pus o lista in “brate” de cateva pagini si m-a trimis in Bucuresti la cumparaturi.
Toate bune si frumose. Gandeam deja ca daca tot ajung prin Bucuresti sa profit si sa cumpar si cateva chestiute de pe lista mea. Asta includea si cateva hainute.
Am cumparat ce trebuia cumparat si venise si timpul meu. Am intrat prin C&A Militari. Gataaaaa!!! De aici incepe drama. Mi-am gasit o pereche de blugi, un tricou, o vesta si inca o bluzita tip marinaresc. Toate astea dupa ce am infrunatat multimea. Zici ca se dadea paine calda. Merg la casa, dau piesele si inmanez banii. Cand sa ies. Ce credeti? Incep sa piuie toaaaate aparatele alea. Ma intorc speriata si nu realizam daca era din vina mea ori au inceput din senin. Toata lumea se stransese de parca eram Lady Gaga si dadeam cadouri de Craciun. Mi se cere bonul, numara produsele si din punga si de pe bon si stupefiat, domnul de la paza, nu realiza care era infractiunea. In fine, ma duc la casa, imi rastoarna punga de parca aveam bomba cu ceas in ea, numara produsele. Nimic!! Nimic in plus. Se verifica numele produselor. Si realizam, cu totii ( eu, casiera in cauza, domul de la paza si inca o doamna), ca defapt tamplita, idioata, inutila aia de la casa nu scosese chestiile alea care activeaza alarma de furt de la iesire. Aveam deja jumatate de fisa (pentru infractori J ) completata, nervi la maxim, lumea se holba ca la extraterestrii, tata suna in disparare si politia era pe drum. Eh na…sa pomeniti. Cum sa nu faci ca toate cele cand ti se intampla una ca asta…
Si mergand mai departe, am intrat la Deichmann. Vroiam bocanci. Ii vazusem cu o saptamana in urma si inca ma rugam sa mai fie pe stoc.
Intru aici, ii vad, ii probez, ii pun in cutie si merg la casa (erau singurii). Foarte frumos vad si niste ciorapi colorati, cu labute de catel pe talpa, foare haiosi. Ii iau si pe aia, duc totul la casa si astept sa imi faca bonul. O tanti de la usa striga cat o tineau plamanii ca s-a intors si ca vrea sa cumpere ce probase cu ceva timp in urma.
Cu stupoaare realizez ca defapt ce vroiam eu sa cumpar era oprit de cateva ore petru tanti aia si pentru ca nu s-a intors la timp, au fost pusi pe raft. Ca sa nu v-a mai zic faptul ca tanti aia tragea de mine (la propriu) sa ii dau ce ii apartine si sa nu fiu nesimtita, ca aia erau pentru ea.
Am incercat sa-i explic faptul ca eu ii platisem deja, erau ai mei si ii ceream sa imi dea drumul la mana. Intr-un final am scapat din stransoarea ei si am fugit (din nou la propriu).
“Doamna” de ea, in urma mea, nu facea altceva decat sa ma injure, sa ma jigneasca, sa scuipe.
Nu v-a pot explica ce nervi aveam. Eram irascibila in ultima faza.
Restul e fleac-aglomeratie in autobuzul care m-a dus pana la pacii, aglomeratie in masina care trebuia sa ma duca intr-un final acasa, zic “intr-un final” pentru ca mergea ca melcul, astazi cand m-am vopsit nu a iesit cum trebuia, pe cutie era blond deschis, iar mie mi-a iesit un blond inchis, caramel cu tente aurii, nu stiu sa v-a explic, poate din pozele (later edit) veti intelege ceva J
Acum va las!!!
Noapte bunaa!!
:*:*:*:*:*:*:*



5 comentarii:

  1. Pfff, sounds like a bday day... dar cel putin o inchei cu optimism :)):P pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. haha :)) pe tine probabil că te-au enervat întâmplările astea, dar mie mi se pare amuzant totul, mai ales că-mi pun imaginația la treabă:)
    Mie nu mi se pare penibil sau ceva că piuie alarma aia, eu aș începe să râd. Nu e vina ta, e vina ălora din magazin. Dar aici toată lumea se uită ca la extratereștrii....
    La faza de la Deichmann cred că mă enervam și eu puțin ...

    Una peste alta, e vă și nu v-ă , și veți are cratima în plus.

    RăspundețiȘtergere
  3. :"> rusine sa-mi fie pentru greseile gramaticale facute si ii multumesc alexandrei:*...ideea e ca am venit acasa atat de enervata incat nu eram in stare sa explic intr-un mod coerent ce mi s-a intampat :D:*

    RăspundețiȘtergere
  4. si mie mi se parut amuzant.
    as fi vrut sa fiu acolo sa te vad cum fugi si doamna dupa tine :))

    RăspundețiȘtergere
  5. :))...da ma. deci mergeam repede si tanti aia tipa in gura mare ca i-am luat ghetele=))

    RăspundețiȘtergere