vineri, 10 decembrie 2010

Super-Blogul-Unei-Super-Tipe

Hello!!!
Cum bine obsercati, in ultima vreme nu am mai intrat nici macar sa urmaresc unele bloguri, dar sa mai si postez. Dar toate astea se datoreaza si racelii, si unei maaari lipse de inspiratie, dar si unei noi ocupatii.


Aceasta ocupatie am inceput sa o am dintr-o greseala. Hai sa o iau cu inceputil.
Eu nu prea ma ocupam cu nimic din ce inseamna "make-up". Adica pentri mine maxim de cunostinte in aceasta "materie" era de fapt sub minim ( fond de ten, mascara si un creion ). Asta pana cand am gasit Super-Blogul-Unei-Super-Tipe. La inceput totul mi se parea de pe o alta lume, totul era complicat, imposibil si, pentru ca totul era atat de bine facut, aveam impresia ca este si foarte scump si imposibil de avut (ma refer la materialele folosite). Asta se intampla prin februarie. Dar tot urmarind poze, tutoriale, idei, trucuri si cam tot ce arata ne spunea ea acolo, am incercat fel si fel de machiaje, combinatii de nunate, ce sa mai, zici ca eram la chimie, am reusit sa invat sa imbin culorile pe pleoapa, sa trasez acea codita cu eyelinerul, sa imi pun genele false,... si multe altele.
Tot de la ea am luat "virusul cerceilor voluminosi" care de la 2 pereci am ajuns la aproximativ 50 de perechi, "virusul" bijuteriilor frumoase in principiu.
Am continuat cu unghiile. De la o simpla postare in care ne arata unghiile ei si o alta in care mi-a sarit in ochi culoare unghiilor ei, am ajuns sa fac si modele de unghii :))


Ce sa mai discutam, Special KoKo e deja un model pentru mine. Imi place ca niciodata nu e la fel (asta nu stiu sa explic, mi se pare ca in oricare din postarile ei e altfel), are idei noi, are bunul gust bine dezvoltat, e frumoasa foc, are niste ochi ... :X si are postarile alea luuuuuuuuuungi pe care le iubesc si niciodata nu ma plictisesc sa le citesc.


Asaaa, hai ca va ziceam de o noua ocupatie pe care o am din "cauza ei" :D. Pentru ca o serie de persoane au vazut ca mie imi cam place sa machiez (atat cat stiu), au inceput sa ma intrebe diferite fete daca le pot machia ori sa le fac unghiile ori sa le aranjez parul pentru diferite ocazii ( logic ca nu mam bagat la 8 culori pe pleoapa, doar nu sunt Special K, ori cocuri, ca doar nu sunt mama, adevarul e ca la unghii m-am cam complicat  ). Si m-am bagat :D. Eh... ce ziceti voi ca deja am programari :)))). Asa ca nu pot decat sa-i multumesc si sa-i multumesc si iar sa-i multumesc :D:*:*:*


Si acum va las, pentru ca am o mini-programare. Vine o verisora sa-i fac unghiile  si sa o machiez pentru un majorat :X 

8 comentarii: